Online Marketing

Share |

U wilt dat uw bedrijf goed vertegenwoordigd is op internet. Zowel op Google als blogs en Youtube, maar ook op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Online marketing wordt voor bedrijven en organisaties steeds belangrijker. Hoog eindigen op Google levert uw website veel bezoekers (ook wel ‘hits’genoemd) op. Zo kunnen klanten u beter vinden, maar ook (potentiële) werknemers. Zoekmachine marketing (SEO) is een complex en tijdrovend proces. Daarnaast verandert dit proces constant. Het is van vele factoren afhankelijk hoe hoog u eindigt op Google. Dit is met recht een vak apart wat u beter kan overlaten aan experts. Epic Venture heeft veel ervaring met zoekmachine marketing. Zowel met SEO als SEA (adverteren op Google). U kunt bij ons al zoekmachine optimalisatie campagnes lanceren voor slechts € 75,- per maand. Succesvol zijn op internet hoeft niet duur te zijn.

Zoekmachine optimalisatie

SEO, oftewel Search Engine Optimalization, is het proces van het verbeteren van de ‘natuurlijke’ positie op Google. Het verbeteren dus van de hoogte waarop uw website eindigt op Google. Des te hoger u eindigt op Google, des te meer bezoekers uw website trekt. SEO is een ingewikkeld proces en is afhankelijk van vele factoren. Factoren zijn onder andere de uniekheid van de teksten op uw website, de dynamiek van uw website, het aantal andere websites die naar uw website verwijzen en de manier waarop uw website gebouwd is. Echter zijn er nog veel meer factoren die van belang zijn voor de vindbaarheid van uw website. Belangrijk is om uw website zo goed mogelijk vindbaar te maken. Dit vergroot de exposure. Epic Venture kan u helpen met het beter vindbaar maken van uw website.

Adverteren op zoekmachines

SEA, Search Engine Advertising, is het plaatsen van advertenties op Google. Deze advertenties kunnen uw website en/of vacature promoten en komen op een opvallende plaats bij de zoekresultaten. Dit zijn de ‘gele’ resultaten bij Google. De advertenties worden verkocht en geplaatst middels een soort van een veilingsysteem. Hoe specifieker uw advertentie is des te goedkoper hij is. Indien op veelvoorkomende zoekwoorden adverteert betaalt u automatisch ook meer geld. U betaalt hier per klik. Dat wil zeggen dat er betaald wordt per keer dat er op de advertentie is geklikt. Adverteren kan een handige manier zijn om snel meer bezoekers te krijgen of snel uw vacature onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen.

Twijfelt u over het inzetten van Social Media?
Social Media Revolutie

Social Media Marketing en Management

Iedereen praat erover en u wilt graag dat uw bedrijf ook iets met Social Media gaat doen. Maar wat? Ruim 7 van de 10 Nederlanders is actief op Facebook, Twitter, LinkedIn, Hyves en/of Google +. Dat u zakelijk iets met Social Media moet gaan doen staat als paal boven water, maar het liefste bent u hier geen of nauwelijks tijd aan kwijt. Epic Venture heeft voor diverse klanten social media pagina’s opgezet.

Daarnaast beheren wij ook voor diverse klanten (uiteenlopend van artiesten tot landelijke media) sociale netwerken. Zodat u er geen omkijken naar heeft, maar u toch succesvol vertegenwoordigd bent op bijvoorbeeld Facebook. Maandelijks krijgt u van ons een overzichtelijk rapport waarin de belangrijkste ontwikkelingen staan. Wij plaatsen berichten uit naam van uw bedrijf, zodat uw doelgroep denkt dat u zelf dagelijks actief bent op deze sociale netwerken. We doen nooit iets als we het niet zeker weten, maar zullen dit altijd dan in overleg met u doen.

Wat is het nut van een bedrijfspagina (fanpagina) op Facebook?

Dit onderzoek in de vorm van een infographic laat zien dat, op de vraag ‘Ben je meer bereid het product te kopen nadat je fan of ‘follower’ bent geworden?’ 51% van de Facebook fans ‘ja’ antwoordt en 67% van de Twitteraars. En op de vraag ‘Beveel je het product eerder aan?’ antwoordt 60% van de Facebook fans en 79% van de Twitteraars ‘ja’.

Maximaal resultaat tegen minimale kosten

Dankzij onze ervaring weten wij wat resultaat oplevert en wat u beter kunt laten. Wij hebben ruime ervaring met het werven van een grote achterban op Twitter, Facebook en LinkedIn. U wilt meer volgers op Twitter en u wilt interactie met uw doelgroep. Dat verzorgen wij volledig voor u. U kunt hierbij zelf aangeven hoeveel uren wij per maand maximaal aan moeten besteden. Zodat u altijd de controle houdt op de kosten. Gelukkig hebben wij veel exclusieve software laten maken om zo vele processen te automatiseren. Zo houdt u de kosten in de hand. Wij verzorgen al complete social media campagnes vanaf € 150,- per maand.